ŞEHİTLERE HAKARET EDEN GENÇ KIZ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 16:29

ŞEHİTLERE HAKARET EDEN GENÇ KIZ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Samsun’da bir sosyal medya üzerinden herkese açık şekilde yaptığı canlı yayın sırasında Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. (23), polis tarafından gözaltına alındı. Yonca B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞEHİTLERE HAKARET EDEN GENÇ KIZ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
Son Güncelleme :

05 Mart 2021 - 22:11

2390 Okuma

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. hakkında çok sayıda ihbar aldı. Hareket geçen ekipler, Yonca B.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Yonca B., adliyeye sevk edildi.

Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören Yonca B.’nin, olayın ardından profil fotoğrafını Türk Bayrağı olarak değiştirdiği görüldü.

SERBEST BIRAKILDI

Samsun’da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken ‘Tatvan şehitlerine hakaret ettiği’ iddia edilen kadın, polisin takibi sonucu yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde 24 yaşındaki Y.B. adlı kadın sosyal medya hesabı Tiktok üzerinden canlı yayın yaparken ‘Tatvan şehitlerine hakaret ettiği’ iddia edildi. Sosyal medyada tepkilere neden olan yayın üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Siber polisi Y.B.’yi Atakum ilçesinde yakalayarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Güvenlik Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Y.B., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.B. mahmece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.