YERİNDE İNCELEDİ, HAYRAN KALDI! İHA’LAR VE SİHA’LAR İÇİN SIRAYA GİRDİLER | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 22:40

YERİNDE İNCELEDİ, HAYRAN KALDI! İHA’LAR VE SİHA’LAR İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Oleksandr Myroniuk, MKE Gazi Fişek Fabrikası’nı ziyaret etti. Yerli ve milli olarak geliştirilen silahları yerinde inceleme fırsatı bulan Myroniuk, incelediği silahlara hayran kaldı.

YERİNDE İNCELEDİ, HAYRAN KALDI! İHA’LAR VE SİHA’LAR İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Son Güncelleme :

04 Mart 2021 - 12:52

3150 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmeler için Türkiye’de bulunan Ukrayna Savunma Bakan Yrd. Myroniuk, MKE Gazi Fişek Fabrikası’nda yerli üretim silahları inceledi.

Milli Muharip Uçağında 3 boyutlu üretim dönemi

Türkiye, yerli ve milli savunma sanayisinde yaptığı büyük atılımla birçok yerli ve milli savunma araçı üretiyor. Bu yerli ve milli üretimler iç ve dış güvenlikte sahada güvenlik güçlerinin kullanımına sunulurken, yabancı ülkelere de ihracat devam ediyor. Bu kapsamda birçok ülke özellikle dünyanın hayranlıkla izlediği SİHA ve İHA’lar için sıraya girdi. Yerli üretimin Türkiye’deki bir adresi de Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu.

HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEDİ

‘Canik’ yeni modeli ile dördüncü ödül peşinde

Tamamen yerli üretimle başarısından söz ettiren kurum, Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmeler için Türkiye’de bulunan Ukrayna Savunma Bakan Yrd. Oleksandr Myroniuk’u ağırladı. Fabrikayı gezen Myroniuk, incelediği silahlara hayran kaldı.

SSB Başkanı Demir: Türkiye’nin yeni vurucu gücü olacak

HEYETLER ARASI GÖRÜŞMELER YAPILDI

Kurumdan yapılan açıklamada, “Milli Savunma Bakanlığı’mız nezdinde görüşmelerde bulunmak üzere ülkemizde bulunan Ukrayna Savunma Bakan Yrd. Oleksandr Myroniuk ‘u MKE Gazi Fişek Fabrikamızda ağırladık. Mevcut ve potansiyel işbirliği kapasiteleri hakkında heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirdik.” denildi.

Milli Savunma Bakanlığımız nezdinde görüşmelerde bulunmak üzere ülkemizde bulunan Ukrayna Savunma Bakan Yrd. Oleksandr Myroniuk ‘u MKE Gazi Fişek Fabrikamızda ağırladık. Mevcut ve potansiyel işbirliği kapasiteleri hakkında heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirdik.@tcsavunma pic.twitter.com/oKeoAQHTuM

— Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (@MKEKresmi) March 3, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.