AKILALMAZ DOLANDIRICILIK! HER ŞEY BİR TELEFONLA BAŞLADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 07:43

AKILALMAZ DOLANDIRICILIK! HER ŞEY BİR TELEFONLA BAŞLADI

Manisa’da bir kişiyi arayarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp 21 bin TL dolandıran şüphelilerden biri, Adıyaman’da, diğeri ise Gaziantep’te yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.

AKILALMAZ DOLANDIRICILIK! HER ŞEY BİR TELEFONLA BAŞLADI
Son Güncelleme :

04 Mart 2021 - 9:04

3140 Okuma

Manisa’da yaşayan bir kişi, telefonla kendisini arayan ve kamu görevlisi olarak tanıtan kişinin halkında soruşturma açıldığını belirtip, soruşturma doğrultusunda verdiği hesaba 21 bin TL aktardığını ancak sonrasında ulaşamayınca dolandırdığını anladığını belirterek polise şikayette bulundu.

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, mağdur kişiyi dolandıranların K.T. ve M.A. olduğunu saptadı. Şüphelilerden K.T.’nin Adıyaman’da, M.A.’nın ise Gaziantep’te olduğu belirlendi. Haber veirlmesi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, K.T.’yi kent merkezindeki evinde yakalayıp, gözaltına aldı.

11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. ise Gaziantep’te yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, K.T., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.