SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 2 TERÖRİST YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 10:52

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 2 TERÖRİST YAKALANDI

Son Dakika Haberi; Gaziantep Valiliği koordinesinde Cerablus’ta gerçekleştirilen operasyonda bombalı saldırı için keşif yapan PYD/PKK’lı 2 terörist yakalandı.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 2 TERÖRİST YAKALANDI
Son Güncelleme :

14 Şubat 2021 - 23:59

1860 Okuma

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen Cerablus’ta, yerel kolluk birimlerince 13.02.2021 tarihi saat 23.45 sıralarında ve 14.02.2021 tarihi saat 01.50 sıralarında yapılan operasyonda, Cerablus/Kandura beldesinde bulunan devlet hastanesinde bombalama eylemi yapmak amacıyla keşif yapan U.E.H.ve F.E.A. isimli PYD/YPG/PKK/KCK terör örgütü mensupları yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar ile birlikte 1 adet Kalaşnikof marka piyade tüfeği ve bu tüfeğe ait 1 adet şarjör ile 25 adet fişek ele geçirilmiştir. Konuya ilişkin adli işlemler devam etmektedir” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.