NAZİLLİ’DE GERGİN ANLAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 16:50

NAZİLLİ’DE GERGİN ANLAR

Nazilli’de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip maske takmayan şahıs, “Senin karşında makam var artistlik yapma” deyip bekçilerle tartıştı. Şahıs hakkında yasağı ihlalden tutanak tutuldu.

NAZİLLİ’DE GERGİN ANLAR
Son Güncelleme :

14 Şubat 2021 - 15:27

1810 Okuma

Nazilli’de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden bir vatandaş, önce bekçilere diklendi haksız olduğunu anlayınca sonra özür diledi. Olay, Uzun Çarşı’da saat 11:00 sularında gerçekleşti. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında denetim gerçekleştiren bekçiler, maskesini takmayan A.A.’yı uyardı. A.A.,  maskesini takmamakta ısrarcı olunca bekçilerle tartışmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye takviye ekip sevk edildi.

“SENİN KARŞINDA MAKAM VAR ARTİSTLİK YAPMA”

Gelen diğer ekiplere derdini anlatmaya çalışan A.A., görevini yapmak isteyen bekçiye “Senin karşında makam var artistlik yapma” deyince gerginlik yeniden arttı. Daha sonra haksız olduğunu anlayan şahıs, bekçiden özür diledi.

Yıldıztepe Mahallesi’nde ikamet ettiği belirlenen A.A.’ya sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden tutanak tutuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.