GARA BAŞLARINA YIKILDI! 53 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 06:53

GARA BAŞLARINA YIKILDI! 53 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

MSB, ”Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen ve paramotor ile kaçmaya çalıştıkları anlaşılan 3 PKK’lı terörist SİHA’larımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Bölgede etkisiz hâle getirilen toplam terörist sayısı 53 oldu.” açıklamasında bulundu.

GARA BAŞLARINA YIKILDI! 53 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Son Güncelleme :

14 Şubat 2021 - 16:56

1780 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından(MSB), ”Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen ve paramotor ile kaçmaya çalıştıkları anlaşılan 3 PKK’lı terörist SİHA’larımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Bölgede etkisiz hâle getirilen toplam terörist sayısı 53 oldu.” açıklamasında bulundu.

Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen ve paramotor ile kaçmaya çalıştıkları anlaşılan 3 PKK’lı terörist SİHA’larımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Bölgede etkisiz hâle getirilen toplam terörist sayısı 53 oldu.#MSB #TSK pic.twitter.com/11Zhc412Jl

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 14, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.