APPLE MALATYA KONUMU İÇİN İŞ İLANI VERDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 22:51

APPLE MALATYA KONUMU İÇİN İŞ İLANI VERDİ

Apple, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da açacağı yeni Apple Store mağazası için bazı ilanlar yayınlamıştı. Şirketin LinkedIn sayfasında Malatya şehri için yeni iş ilanları yayınlandı.

APPLE MALATYA KONUMU İÇİN İŞ İLANI VERDİ
Son Güncelleme :

14 Şubat 2021 - 11:47

2180 Okuma

Apple dünya genelinde ürün ve hizmetlerini Apple Store mağazalarıyla sağlıyor ve yeni açılacak mağazaları için önceden iş ilanları yayınlıyor. Bunun bir örneği geçtiğimiz günlerde İstanbul’da açılacak yeni Apple Store mağazası için paylaşılmıştı.

Avrupa’nın ve Orta Doğu’nun en büyük Apple Store’u olacak olan bu mağaza için olduğu düşünülen iş ilanlarının da yayınlanmasıyla birlikte, açılış için resmi bir tarih olmamasına rağmen herkes geri sayıma geçmiş durumda. İstanbul için paylaşılan ilanlar ve yeni Apple Store henüz gündemden düşmemişken, dikkat çeken bir diğer gelişme ise şirketin LinkedIn üzerinden yeni ilanlar yayınlaması oldu. Bu kez iş ilanları ‘Malatya’ konumu için paylaşılmış.

24 ilandan 11’i Malatya için paylaşıldı

Söz konusu ilanlar ile Apple’ın LinkedIn üzerinden yayınladığı ilanlar arasında İstanbul için açılmış pozisyonlar da var. Tüm ilanlar Apple’ın LinkedIn hesabı üzerinden yalnızca birkaç saat önce yayınlanmış ve toplamda 24 ilan bulunuyor.

Bu ilanlardan 13 tanesi İstanbul konumu için yayınlanmışken, 11 ilan ise Malatya konumu için yayınlanmış durumda. İlk olarak akıllara LinkedIn’de konum servisleri kaynaklı bir sorun sebebiyle kimi ilanlarda konumun Malatya olarak görünüyor olabilir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.