BAHÇELİ, KORONAVİRÜS AŞISININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 03:17

BAHÇELİ, KORONAVİRÜS AŞISININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın planladığı şekliyle COVID-19 virüsü aşısının ikinci dozunu yaptırdım. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum.” dedi.

BAHÇELİ, KORONAVİRÜS AŞISININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI
Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 17:49

1800 Okuma

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından, ”Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın planladığı şekliyle COVID-19 virüsü aşısının ikinci dozunu yaptırdım. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın planladığı şekliyle COVID-19 virüsü aşısının ikinci dozunu yaptırdım. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum. pic.twitter.com/O362F9y68a

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) February 11, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.