SON DAKİKA: EREN-7 MERCAN MUNZUR OPERASYONU BAŞLADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:59

SON DAKİKA: EREN-7 MERCAN MUNZUR OPERASYONU BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı, Tunceli’de 1062 personelin katılımıyla “Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu” başlatıldığını açıkladı.

SON DAKİKA: EREN-7 MERCAN MUNZUR OPERASYONU BAŞLADI
Son Güncelleme :

05 Şubat 2021 - 13:21

1660 Okuma

İçişleri Bakanlığı, Tunceli’de 1062 personelin katılımıyla “Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu” başlatıldığını açıkladı.

Bakanlık’tan yapılan açıklama şöyle:

İçişleri Bakanlığınca Tunceli’de “Eren-7 Mercan Munzur” Operasyonu Başlatıldı

Operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden toplam 1.062 personel görev alıyor

Bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Tunceli ilinde “EREN-7 MERCAN-MUNZUR” Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.062 personel [(59) operasyonel tim] görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan Eren Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 3 terörist etkisiz hale getirilmiş, 41 işbirlikçi yakalanmış, 168 mağara, sığınak ve depo imha edilmiş, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

EREN OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam etmektedir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.