TORBALI’DA YOL VERME YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA 7 KİŞİ YARALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:38

TORBALI’DA YOL VERME YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA 7 KİŞİ YARALANDI

TORBALI’DA YOL VERME YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA 7 KİŞİ YARALANDI
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 2:15

1320 Okuma

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bayındır-Torbalı yolu üzerinde fabrikaya işçi taşıyan servis aracı şoförü ile iki motosikletli arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışma büyürken, çevredeki vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Bir süre sonra arkadaşlarını çağıran motosikletli şahıslar, Atatürk Sanayi Sitesi’nde bulunan palet fabrikasının önüne gelerek, pompalı tüfekle ateş açtı. İşletme sahibi, aracını şahısların üzerine sürdü. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar işletme sahibi ile birlikte 3 kişiyi yaralarken, çevredeki vatandaşlar ateş açanları yakalayarak sopalarla darp etti. Olayda yaralanan 7 kişi, Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.