POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI BİR KADIN YARALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 19:00

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI BİR KADIN YARALANDI

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI BİR KADIN YARALANDI
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 1:49

1600 Okuma

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir kişi tarafından pompalı tüfekle rast gelen açılan ateş sonucu saçmaların isabet ettiği bir kadın yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Naldöken Mahallesi 1226/3 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Kudret A (39), pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Bu sırada sokakta olan Ayşe G (51), tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandı. Mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, şüpheli kısa sürede polis ekiplerince yakalanırken, şahsın üst aramasında bir adet kurusıkı tabanca ele geçirdi. Ayrıca şahsın, evinin bahçesinde yapılan aramalarda da bir adet pompalı tüfek olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli işlemeleri için emniyete götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.