TELEGRAM 500 MİLYON AKTİF KULLANICIYA ULAŞTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:27

TELEGRAM 500 MİLYON AKTİF KULLANICIYA ULAŞTI

TELEGRAM 500 MİLYON AKTİF KULLANICIYA ULAŞTI
Son Güncelleme :

13 Ocak 2021 - 13:20

3440 Okuma

Telegram’dan teşekkür: 500 milyon kullanıcıya ulaştık

Whatsapp, yeni güncelleme ile kullanıcı verilerini paylaşılacağını duyurmasının ardından kullanıcılar Telegram’a yöneldi. Telegram, 500 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından Telegram kullanıcılarında, son 3 gündür yoğun bir artış oldu.

Telegram, uygulamayı kullanan sayısının 500 milyonu geçtiğini duyurdu. Buna göre, sadece son 72 saatte 25 milyon kullanıcı Telegram’a katıldı.

Bunların yüzde 38’i Asya’dan, yüzde 27’si Avrupa’dan, yüzde 21’i Latin Amerika’dan ve yüzde 8’i Orta Doğu ve Afrika bölgesinden geldi.

Telegram’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

“Teşekkür ederiz! Bu dönüm noktası, arkadaşlarını Telegram’a davet eden sizin gibi kullanıcılar tarafından gerçekleştirildi. Son birkaç gün içinde katılan kişileriniz varsa, onları Telegram’ın hareketli çıkartma veya görüntülü mesaj gibi benzersiz özelliklerinden birini kullanarak karşılayabilirsiniz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.