HÜLYA AVŞAR: ‘SELFİ’NİN NERESİ AÇIK?’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 12:22

HÜLYA AVŞAR: ‘SELFİ’NİN NERESİ AÇIK?’

Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 20:00

5970 Okuma
HÜLYA AVŞAR: ‘SELFİ’NİN NERESİ AÇIK?’
1

Dijital platformlar sayesinde Z kuşağının kendilerini tanımaya başladığını belirten Hülya Avşar, "Dijital, bizi yeni kuşağa tanıtıyor o çok önemli. Ben bayağı yatay geçiş yaptım bu işe" dedi.

2

Avşar, "Dijital platformlar bence çok iyi oldu. Sinema filmleri ve diziler, aynı tip hikayelerle gidiyordu. Şimdi bütün oyuncular kendilerine iş buldular, eskiden iş bulmak zordu. Beni dijitalin bu kısmı çok sevindiriyor. Özellikle bizim dönemin insanları eskisinden çok daha iyi değerlendiriliyor" şeklinde konuştu.

3

"OTOBİYOGRAFİ BU" Sinema salonlarında iki bin 487 kişi tarafından izlenen otobiyografik filmi 'Selfi'nin bazı TV kanallarınca 'Açık görüntüler var' şeklinde değerlendirildiğini söyleyen 57 yaşındaki oyuncu, bu duruma tepki gösterdi.

4

"Dijitalde anlatmak istedikleri her şeyi anlatabiliyorlar ama edilen küfürlerden bahsetmiyorum. Açıklıkla her şeyi anlatabiliyorlar, kelimeleri seçerek kullanmıyorlar. Mesela benim çektiğim otobiyografi filmi bazı kanallarda güya açık bulunuyor, bu nasıl bir şey? Otobiyografi bu, açık olacak nesi var? Dijitalden çok memnunum. Z ve Y kuşağı bereketiyle geldi."

5

"PANDEMİNİN İYİ VE KÖTÜ YANLARI VAR" Koronavirüs pandemisinin iyi ve kötü tarafları olduğunu, bu dönemde doğanın yenilendiğini anlatan Hülya Avşar, "Nişantaşı'nın tadını çıkarıyorum, böyle daha iyi oldu. Elimize kahveyi alıp yürümelik, gelen geçen sohbet etmelik, oh özlemişim. Ekonomik tarafını saymazsak bu yaşadıklarımızın iyi tarafı da var. Doğa kendini geldi, denizler başka parlamaya başladı. Aileler birbirine daha çok bağlandı. İyi tarafları da var kötü tarafları da var" dedi.

6

"BEN AKILLANMAM" Yeni yılı ailesiyle Uludağ'da karşılayan ve snowboard yapan sanatçı, geçtiğimiz yıllarda kayak yaparken geçirdiği kazaya atıfta bulunarak, "Yasak gelmeden bir gün önce kayak yaptım. Ertesi gün yasak geldi, kar çok azdı. Aileyle birlikte olmak çok keyifliydi. Snowboard, 4.5 saat ameliyat, titanyumlar evet ama ben akıllanmam. İnsanlara 'akıllanmak, ders almak, antrenman' falan diyorum ama spor konusunda söz veremeyeceğim. Gittim yine kaydım ama tedirgindim dizi başlayacak diye ama kaydım yani" açıklamasını yaptı.

7

"TERS KÖŞE OLMASA DİZİ ÇEKMEZDİM" Yeni başlayacak televizyon dizisini bıçak sırtı bir rol olduğu için kabul ettiğini dile getiren Hülya Avşar, "Bugün kostüm provasına geldim, hikaye beni çok etkiledi. Hiç oynamadığım ve kabul etmediğim bir rol, çok bıçak sırtı bir rol. Ya herkes benden nefret edecek ya sevecek. Şimdiye kadar oynamak istemediğim bir rolü oynayacağım. Bence zevkli oluyor ters köşe. Öyle olmasaydı zaten dizi çekmem mümkün değildi. Özel hayatım, hobilerim bunlardan fedakarlık yapıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.