AstraZeneca’dan aşı/mutasyon açıklaması | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 17:19

AstraZeneca’dan aşı/mutasyon açıklaması

Oxford Üniversitesi ile ortak Kovid-19 aşısı geliştiren ilaç şirketi AstraZeneca’nın CEO’su Pascal Soriot, yaptığı açıklamada,

AstraZeneca’dan aşı/mutasyon açıklaması
Son Güncelleme :

28 Aralık 2020 - 9:57

1800 Okuma

İngiliz ilaç şirketi AstraZeneca, Kovid-19’a karşı geliştirdikleri aşının virüsün yeni varyantına karşı da etkili olabileceğini açıkladı.

Açıklama şirketin CEO’su Pascal Soriot’dan geldi. Soriot, geliştirdikleri aşının bu hafta Büyük Britanya’daki yetkililer tarafından onaylanmasını beklediklerini söyledi.

Araştırmacıların aşının İngiltere’deki enfeksiyonlarda hızlı bir artışa neden olan virüsün yeni varyantına karşı da etkili olacağına inandıklarını ifade etti.

İngiliz basınına göre AstraZeneca aşısına ilk onay Perşembe gününe kadar verilebilir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.