SOKAKTA YAŞAYAN KİŞİYE KESİLEN KISITLAMA CEZASI İÇİN EMNİYETTEN ÖZÜR! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 06:58

SOKAKTA YAŞAYAN KİŞİYE KESİLEN KISITLAMA CEZASI İÇİN EMNİYETTEN ÖZÜR!

SOKAKTA YAŞAYAN KİŞİYE KESİLEN KISITLAMA CEZASI İÇİN EMNİYETTEN ÖZÜR!
Son Güncelleme :

27 Aralık 2020 - 13:06

2540 Okuma

EGM’den sokakta yaşayan kişiye kesilen ‘kısıtlama’ cezası için özür

Emniyet Genel Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili denetimlerde, gidecek yeri olmadığını söylediği halde ceza kesilen vatandaştan özür diledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün (EGM), sosyal medya hesabı Twitter’dan, sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerine ilişkin fotoğraf paylaşıldı.

Paylaşımda, “Polisimiz burada görevini yapıyor. Ancak bu olayın içeriğine göre davranmamız lazım geldiğini kabul ediyoruz. Ali Çiftçi’yi tekrar bulduk. Gerekli desteği ve barınmasını sağladık, helalleştik. Memleketine intikal ettireceğiz. Polis arkadaşımız da üzgün. Düzeltir, özür dileriz.” ifadelerini yer verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EGM’nin konuyla ilgili açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Olaya ilişkin sosyal medya yer alan görüntüde, Çiftçi, evinin Ankara’da olduğunu ancak bulunduğu ilde kalacak bir evi olmadığını belirtmiş, polis tarafından kendisine ceza kesilmişti.

(AA)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.