Pence aşı oldu! Trump: Moderna’nın Kovid-19 aşısı FDA tarafından onaylandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 08:05

Pence aşı oldu! Trump: Moderna’nın Kovid-19 aşısı FDA tarafından onaylandı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) Moderna’nın ürettiği Kovid-19 aşısına onay verdiğini aktararak, ülke içindeki dağıtımına hemen başlanacağını kaydetti. Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve eşi Karen Pence, Pfizer/BioNTech’in ortak ürettiği aşıyı yaptırdı.

Pence aşı oldu! Trump: Moderna’nın Kovid-19 aşısı FDA tarafından onaylandı
Son Güncelleme :

19 Aralık 2020 - 10:28

2500 Okuma

Dünyada yeni tip koronavirüs salgını devam ederken, pandemiyi durduracak aşı çalışmaları da hızla sürüyor.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, ABD Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) Moderna’nın ürettiği Kovid-19 aşısına onay verdiğini aktararak, ülke içindeki dağıtımına hemen başlanacağını kaydetti.

Europe and other parts of the World being hit hard by the China Virus – Germany, France, Spain and Italy, in particular. The vaccines are on their way!!!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 18, 2020

Bu açıklamasından sonra bir mesaj daha paylaşan ABD Başkanı, “Avrupa ve dünyanın diğer bölgeleri Çin Virüsünden çok etkileniyor. Özellikle de Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya… Aşılar yolda!!!” ifadelerini kullandı.

FDA yetkilileri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Moderna’nın aşısının beklentileri karşıladığını ve güvenilir olduğunu belirterek, yüzde 94 koruma sağladığını açıklamıştı.

FDA’dan Moderna’nın koronavirüs aşısına onay sinyali

FDA daha önce, Pfizer/BioNTech ortaklığında geliştirilen aşıya onay vermişti. Aşı daha sonra sağlık çalışanları ve risk grubundakiler olmak üzere acil olarak kullanıma sokulmuştu.

.@VP Mike Pence, @SecondLady Karen Pence, and @Surgeon_General Jerome Adams receive the COVID-19 vaccine.

Full video here:https://t.co/Xwn3LKizHV pic.twitter.com/ollHac48Z4

— CSPAN (@cspan) December 18, 2020

PENCE AŞI OLDU

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve eşi Karen Pence, Pfizer/BioNTech’in ortak ürettiği aşıyı yaptırdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.