Hadise’den ayrılan Kaan Yıldırım’dan ilk paylaşım | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 04:46

Hadise’den ayrılan Kaan Yıldırım’dan ilk paylaşım

Son Güncelleme :

18 Aralık 2020 - 6:25

2910 Okuma
Hadise’den ayrılan Kaan Yıldırım’dan ilk paylaşım
1

Hadise ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 10 ayda üç kriz atlatmış, çift her defasında barışmıştı.

2

İddiaya göre; Hadise, geçtiğimiz günlerde bir anda parladı. Yıldırım’ın alttan almaya çalışma çabaları sonuç vermedi. Pop yıldızı evi terk etti.

3

Hadise ayrılık açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor… Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim… Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakımn."

4

Ayrılık sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Kaan Yıldırım, Instagram hesabından birlikte çekildikleri fotoğrafı silmişti.

5

İLK PAYLAŞIM 24 Aralık'ta 34 yaşına girecek olan Kaan Yıldırım, sosyal medyada ayrılık sonrası ilk paylaşımını yaptı.

6

Yıldırım, "Bu doğum günümde, kanser hastaları için birlik olalım. Herkese sağlıkla dolu bir ömür dilerim" diyerek, Türk Kanser Derneği'ne bağış yapılmasını istedi.

7

Ünlü oyuncunun, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları yoruma kapatması dikkatlerden kaçmadı.

8

SEDA GÜVEN DEVREYE GİRDİHadise ile Kaan Yıldırım’ı barıştırmak için ilk devreye giren kişi tanışmalarını da sağlayan oyuncu Seda Güven olmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.