Demet Akalın: Demet Şener güzel kadın | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 22:15

Demet Akalın: Demet Şener güzel kadın

Son Güncelleme :

18 Aralık 2020 - 6:25

1.0770 Okuma
Demet Akalın: Demet Şener güzel kadın
1

'Didem' şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, 'Demet Akalın ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk oldu.

2

Demet Akalın, estetikli haliyle Günel Zeynalova’yı 20 yıldır küs olduğu Demet Şener’e benzetti.

3

Akalın'ın, Şener için “Demet güzel kadındır ama” demesi dikkatlerden kaçmadı. Akalın'ın bu sözleri 'Demet Şener'e zeytin dalı uzattı' şeklinde yorumlandı.

4

İBRAHİM KUTLUAY İLE SEVGİLİYDİ Ünlü şarkıcı Demet Akalın 1998-2001 yılları arasında eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile ilişki yaşamıştı.

5

DEMET ŞENER'LE EVLENDİ Olaylı ayrılıklarının hemen ardından arkadaşı Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evlenmişti.

6

Demet Akalın'ın, daha sonra çıkardığı şarkıların sözlerinde İbrahim Kutluay'a hep bir gönderme yaptığı söyleniyordu.

7

BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞTÜİbrahim Tatlıses'in konserinde sahneye çıkarmasıyla ünlenen Azeri kızı Günel, meşhur olduğunda henüz 13 yaşındaydı. Şimdilerde başarılı bir ses sanatçısı olan Günel, aradan geçen 21 yılda estetikle bambaşka birine dönüştü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.