‘Evcil hayvanlarım için çıktım’ dedi, cezadan kurtulamadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:20

‘Evcil hayvanlarım için çıktım’ dedi, cezadan kurtulamadı

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında yapılan denetimlerde Beşiktaş’ta ticari taksi ile yolculuk yapan ve evcil hayvanları için sokağa çıktığını söyleyen vatandaşa izin belgesi olmadığı için cezai işlem uygulandı.

‘Evcil hayvanlarım için çıktım’ dedi, cezadan kurtulamadı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 11:16

2620 Okuma

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda uygulama yapan polis ekipleri, araçlardaki vatandaşların belgelerini kontrol etti. Belgeleri tam olan vatandaşlar yollarına devam ederken, belgesi olmayanlara ise cezai işlem uygulandı. Denetimler sırasında bir ticari taksi durdurulup, yolcuya izin belgesi soruldu. Evcil hayvanları için dışarı çıktığını söyleyen vatandaş. izin belgesinin olmadığını belirtti. Ekipler, kimlik kontrolünün ardından yolcuya cezai işlem uyguladı.“Ben şimdi yanlış bir şey yaptım”Ceza yiyen vatandaş, “Evcil hayvan besleyenler, ben şimdi yanlış bir şey yaptım. Kaymakamlığı aradığınız zaman size yardımcı oluyorlarmış. Belge niteliğinde bir şey veriyorlarmış. Ben aramadım. Bunun için izin alınabiliyormuş” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.