SASAD ve SSİ’den savunma ve havacılık iş birliği protokolü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 17:24

SASAD ve SSİ’den savunma ve havacılık iş birliği protokolü

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSİ) ile Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SASAD) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

SASAD ve SSİ’den savunma ve havacılık iş birliği protokolü
Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 11:41

2130 Okuma

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSİ) ile Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SASAD) arasındaki iş birliği protokolü, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in himayesinde Savunma Sanayii Başkanlığında düzenlenen törenle imzalandı. İmza töreninde konuşan Demir, sektörde sürdürülebilirliğin en önemli unsurlarından birisinin ihracat olduğunu, ikinci önemli unsurun ise global ölçekteki dünya pazarında çeşitli şirketlerle beraber çalışabilme ve onlara iş üretebilme imkanı olduğunu söyledi.SASAD’ın savunma ve havacılık alanında faaliyet gösterdiğini dile getiren Demir, şunları kaydetti:

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.