Getac, yeni nesil V110 dizüstü bilgisayarı tanıttı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 18:46

Getac, yeni nesil V110 dizüstü bilgisayarı tanıttı

Getac, saha profesyonelleri için yeni nesil V110 dizüstü bilgisayarının tanıtımını yaptı.

Getac, yeni nesil V110 dizüstü bilgisayarı tanıttı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 11:41

3340 Okuma

Getac, savunma personeli, polis memurları, sağlık görevlileri, saha hizmetleri çalışanları ve üretim teknisyenleri gibi zorlu çalışma ortamlarında güvenebilecekleri sağlam ve çok yönlü bir cihaza ihtiyaç duyan profesyonellere yönelik, dayanıklı yeni nesil V110 dizüstü bilgisayarının tanıtımını yaptı.Verilen bilgiye göre yeni dizüstü bilgisayar, güçlü yeni özelliklerle birlikte sunuyor. Yüksek performanslı dört çekirdekli işlemci ve PCIe SSD depolama birimi standart temel özellikler olarak sunuluyor. Yeni 802.11ax Wi-Fi 6 yoğun veya sıkışık ortamlarda bağlantı performansını ve istikrarını artırırken, WLAN Wi-Fi 6 önceki nesillerden üç kat daha hızlı kablosuz veri hızları sunuyor. WLAN, WWAN, Bluetooth, 4G LTE ve GPS kombinasyonu, kullanıcıların her yerden bağlanmalarını mümkün kılarken gelişmiş dahili teknoloji, bağlı olduğunda güç tüketimini azaltarak şarj etmeden çok daha uzun kullanım sağlıyor. Ayrıca, 8MP arka kamera, barkod okuyucu, RFID okuyucu ve USB3.1 Gen 2 Tip-C gibi bir dizi yapılandırılabilir I/O seçeneği kullanıcıların doğrudan sahadan kolayca veri yakalamasına/iletmesine imkan veriyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.