Son dakika haber… İzmir de dur ikazına uymayan araçtan uyuşturucu haplar çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 10:42

Son dakika haber… İzmir de dur ikazına uymayan araçtan uyuşturucu haplar çıktı

Son dakika haber… İzmir de  dur  ikazına uymayan araçtan uyuşturucu haplar çıktı
Son Güncelleme :

23 Ekim 2020 - 22:01

1870 Okuma

İzmir’in Tire ilçesinde, jandarma ekiplerinin ‘dur’ ikazına uymayan bir araçtan bin 54 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 4 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tire ilçesi Peşrefli yol ayrımında İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, yol trafik uygulaması yaptığı esnada ‘dur’ ikazına uymayan aracı takibe aldı. Takip sonucunda araç, Tire’nin Kürdüllü Mahallesi’nde yakalandı. Jandarma ekipleri, araçta ve aracın kaçış güzergahında narkotik köpeklerle yaptığı aramalarda, toplam bin 54 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Araçta bulunan M.I, H.Ş, E.K, ve M.S jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.