Elon Musk’tan Twitter’da ‘istifa’ anketi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 04:14

Elon Musk’tan Twitter’da ‘istifa’ anketi

Elon Musk’tan Twitter’da ‘istifa’ anketi
Son Güncelleme :

19 Aralık 2022 - 10:05

2060 Okuma

Elon Musk Twitter’da, “Twitter’ın yöneticisi olarak istifa etmeli miyim?” paylaşımı altında bir anket başlattı. Kullanıcıların yüzde 56’sı “evet” dedi.

Twitter’ın sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunun yöneticiliğini bırakıp bırakmayacağını, Twitter’da bir anket yaparak kullanıcıların oyuna sundu.

“Anketin sonuçlarına uyacağım”

Söz konusu paylaşımda, “Twitter’ın yöneticisi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım” ifadesi yer aldı.

 

Ankete 5 saat içerisinde 10 milyondan fazla kullanıcı katıldı . Ankete katılanların yüzde 56’sı Musk’ın bırakması yönünde oy kullandı.

 

“Halef yok”

Anketin bu şekilde sonuçlanması halinde ne zaman istifa edeceğine dair ayrıntı vermeyen Elon Musk, bir kullanıcının sorusu üzerine olası bir CEO değişikliğine gönderme yaparak “Halef yok” dedi.

 

Anket, Twitter’da yalnızca diğer sosyal medya şirketlerini tanıtmak amacıyla oluşturulan hesapları ve rakip platformlar için bağlantılar veya kullanıcı adları içeren içeriği yasaklayan politika güncellemesinin ardından geldi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.