KADİR ŞEKER’İN KURTARDIĞI DIRLA’NIN BİR SUÇU DAHA ORTAYA ÇIKTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 09:12

KADİR ŞEKER’İN KURTARDIĞI DIRLA’NIN BİR SUÇU DAHA ORTAYA ÇIKTI

Kadir Şeker’in hayatını kurtardığı kadın olarak bilinen Ayşe Dırla, yeni bir olayla daha gündeme geldi. Uyuşturucu madde ile yakalanarak tutuklanan Dırla’nın, yakalanmadan 4 gün önce de bir kişinin bıçakla yaralandığı kavgaya karıştığı tespit edildi.

KADİR ŞEKER’İN KURTARDIĞI DIRLA’NIN BİR SUÇU DAHA ORTAYA ÇIKTI
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 19:38

1840 Okuma

Kadir Şeker’in hayatını kurtardığı kadın olarak tanınıyordu.Konya’da gerçekleştirilen operasyonda birlikte yaşadığı Murat Hanlı ile beraber 900 gram uyuşturucu ile yakalanmış, tutuklanmıştı.

Ayşe Dırla, bu kez başka bir olayla daha gündeme geldi.

Ayşe Dırla ve Murat Hanlı’nın uyuşturucuyla yakalanmadan 4 gün önce merkez Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi’nde kavgaya karıştığı ortaya çıktı.

Murat Hanlı’nın 17 yaşındaki kardeşinin aralarında husumet bulunan 3 kişiyle kavga ettiği, birini bıçakladığı belirlendi.

OLAYIN KİLİT İSMİYDİ

Gözaltına alınan zanlı ifadesinde, olay günü ağabeyi Murat Hanlı ile Ayşe Dırla’nın da yanında bulunduğunu söyledi. 17 yaşındaki Ş.D, savcılıktaki ifadesinin ardından adlî kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayşe Dırla, Kadir Şeker’in hüküm giydiği davada “maktül Özgür Duran’ın kız arkadaşı” olarak biliniyordu ve davanın kilit ismiydi.

Dava sonucunda Kadir Şeker “kasten öldürme” suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.