Van’da evde 43 kaçak göçmen yakalandı! Organizatör tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 14:41

Van’da evde 43 kaçak göçmen yakalandı! Organizatör tutuklandı

Van’da polisin bir eve yaptığı baskında Afganistan uyruklu 43 kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan kişi, tutuklandı.

Van’da evde 43 kaçak göçmen yakalandı! Organizatör tutuklandı
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2021 - 20:10

1680 Okuma

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesi Selimbey Mahallesi’ndeki bir evde kaçak göçmen olduğu ihbarı üzerine adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda Afganistan uyruklu 43 kaçak göçmen yakalandı, organizatörlük yaptığı belirlenen 1 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen kaçak göçmenin, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edileceği belirtildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Van'da evde 43 kaçak göçmen yakalandı! Organizatör tutuklandı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.