Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan G20’ye katılacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 03:07

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan G20’ye katılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan G20’ye katılacak
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2023 - 12:47

1190 Okuma

Hazine ve Maliye Bakan Şimşek’in, TCMB Başkanı Erkan ile birlikte G20 toplantılarına katılmak üzere Hindistan’a gideceği duyuruldu.

 

Türkiye ekonomisinin yeni yönetimi, yatırımı önceleyen dış temaslara öncelik veriyor.

Bu aşamada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, G20 toplantılarına katılmak üzere Hindistan’a gideceği duyuruldu.

Alınan bilgiye göre, Hindistan’da düzenlenecek G20 toplantılarına Türkiye’yi temsilen Bakan Şimşek katılırken, toplantılarda kendisine Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan da eşlik edecek.

İlk ziyaret Suudi Arabistan’a yapılmıştı

Şimşek ve Erkan’ın Suudi Arabistan’a ziyareti de daha önce gündeme gelmişti. Bu ziyarette yatırımcı gruplarla toplantılar yapılmıştı.

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan

G20 toplantılarının ardından Körfez ülkelerine ziyaret var

Bakan Şimşek, G20 toplantılarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez ülkelerine gerçekleştireceği ziyarette de yer alacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.