Türkiye’de üretilecek yeni nesil Toyota C-HR tanıtıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 22:06

Türkiye’de üretilecek yeni nesil Toyota C-HR tanıtıldı

Türkiye’de üretilecek yeni nesil Toyota C-HR tanıtıldı
Son Güncelleme :

27 Haziran 2023 - 12:49

1100 Okuma

Toyota, C-SUV segmentinde en çok ilgi gören modeller arasında yer alan Toyota C-HR’ın yeni neslinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

Tamamen yenilenen Toyota C-HR, önceki neslin yenilikçi tasarımını ve üstün kalitesini yeni jenerasyonuna taşıdı.

Yeni model, daha çarpıcı iç ve dış tasarımı, kişiselleştirilebilir dijital kokpiti, gelişmiş güvenlik özellikleri ve sürüş destek sistemlerini 5. Nesil Hybrid sistemi ile birlikte sunarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Son çeyrekte ülkemize gelecek

Özel olarak Avrupa için tasarlanan, Avrupa’da geliştirilen ve Türkiye’de üretilen Yeni Toyota C-HR, son çeyrekte Türkiye’de satışa sunulacak.

1.8 litre ve 2.0 litre hibrit motor seçenekleriyle tanıtılan araç, aynı zamanda ilk defa 2.0 litre plug-in hibrit seçeneğine de sahip olacak.

Toyota C-HR, Türkiye pazarında ilk etapta 5. nesil hibrit teknolojisine sahip Hybrid 140 versiyonu ile satışa sunulacak.

Yeni Toyota C-HR’ın, Toyota’da ilk defa sunulacak olan gövdeye gizli kapı kolları ve yeni çift renk gövde tasarım detaylarıyla öne çıkan modern ve sportif dış tasarımı, onu C-SUV segmentinde farklı bir yere konumlandırıyor.

Toyota C-HR, yeni 12.3 inç tamamen dijital gösterge ekranıyla teknolojik bir sürüş deneyimi sunuyor.

Keskin grafiklere sahip dijital göstergeye aktarılan veriler, sürücü tercihlerine ve önceliklerine göre kişiselleştirilebiliyor.

Yeni model, Toyota modellerinde ilk defa sunulan yeni 12.3 inç dokunmatik multimedya ekranı ile sunuluyor. Multimedya sisteminde Apple CarPlay veya Android Auto ile akıllı telefon bağlantıları gerçekleştirilebiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.