Eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 16:18

Eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandı

Eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandı
Son Güncelleme :

21 Haziran 2023 - 8:29

1210 Okuma

Hayatını kaybeden CHP Spor Kurulu ve eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut’un cenazesi, Ankara’da toprağa verildi.

 

Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören ve 67 yaşında yaşamını yitiren CHP Spor Kurulu ve eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut’un cenazesi, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi’ne getirildi.

Nuhut’un naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Kılıçdaroğlu cenaze namazına katıldı

Cenazeye Nuhut’un yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bazı milletvekilleri, siyasi erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.