Almanya’yı karıştıran cinsel saldırı! Turistleri uçurumdan attı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 13:07

Almanya’yı karıştıran cinsel saldırı! Turistleri uçurumdan attı

Almanya’yı karıştıran cinsel saldırı! Turistleri uçurumdan attı
Son Güncelleme :

16 Haziran 2023 - 11:50

1160 Okuma

Almanya’da ABD’li turist, Neuschwanstein Kalesi’nde tecavüz ettiği kadını ve arkadaşını 50 metrelik uçurumdan aşağı attı.

 

Almanya’nın Münih kenti yakınlarında yer alan dünyaca ünlü Neuschwanstein Kalesi’nde iki kadın turist saldırıya uğradı.

Kaleyi gezen 21 ve 22 yaşındaki iki kadın turist, yolda tanıştıkları 30 yaşındaki bir ABD’li turist tarafından cinsel tacize uğradıktan sonra 50 metrelik uçurumdan aşağı atıldı.

Cinsel saldırıda bulundu

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, saldırganın genç kadınları önce daha az ziyaretçinin olduğu bir bölgeye götürdüğü ve 21 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunduğu ifade edildi.

İki kadını da uçurumdan attı

Diğer arkadaşının adama müdahalede bulunması üzerine saldırganın 22 yaşındaki genç kadını önce boğmaya çalıştığı daha sonra uçurumda aşağı attığı belirtilen açıklamada, saldırganın daha sonra cinsel saldırıda bulunduğu 21 yaşındaki kadını da uçurumdan aşağı attığı aktarıldı.

Uçurumdan düşen kadınlarından biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır şekilde yaralandı.

Olay yerinden kaçan saldırgan, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın cinsel saldırı, cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarında tutuklandığı açıklandı.

Almanya'yı karıştıran cinsel saldırı!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.