Yunanistan’da Hakan Fidan ve İbrahim Kalın çekincesi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 08:15

Yunanistan’da Hakan Fidan ve İbrahim Kalın çekincesi

Yunanistan’da Hakan Fidan ve İbrahim Kalın çekincesi
Son Güncelleme :

12 Haziran 2023 - 8:17

1800 Okuma

Hakan Fidan ve İbrahim Kalın’ın İki karakteri analiz eden Yunan basını, “Türkiye’deki yeni Yunanistan için bir tehlike mi?” diye sorarken Türkiye’nin Ege niyetlerinin kendileri için olumlu olmayacağını ileri sürdü.

 

Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ve Fidan’ın eski koltuğunu devralan MİT Başkanı İbrahim Kalın, Yunanistan’da bir kez daha gündem oldu.

Yunan gazetelerinden birinde çıkan haberde, “Türkiye’deki yeni kabine Yunanistan için bir tehlike mi?” diye sorulurken Türkiye’nin Ege niyetlerinin Yunanistan için olumlu olmayacağı iddia edildi.

İki isme dikkat çekildi

Hakan Fidan ile ilgili fazla bir bilginin olmadığına dikkat çekilirken Hakan Fidan-İbrahim Kalın ikilisinin oldukça güçlü karakterler olduğu belirtildi.

Skandal ifadelerin de yer aldığı haberde, “Türkiye’nin barışçıl bir politika yürüttüğüne dair söylemlerine Yunan halkı kanmasın” denildi.

“Normalleşme dönemi sona erdi”

Yeni yönetimin Ege’deki niyetlerinin Yunanistan için bir tehlike arz ettiğini ifade eden gazete, Yunanistan-Türkiye arasındaki normalleşme döneminin sona erdiğini öne sürdü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.