Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışındayken yerine Cevdet Yılmaz vekalet edecek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2024 - 10:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışındayken yerine Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışındayken yerine Cevdet Yılmaz vekalet edecek
Son Güncelleme :

12 Haziran 2023 - 8:09

1430 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyareti sırasında Cumhurbaşkanlığı’na Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gazete’de yayınlandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile Azerbaycan Cumhuriyeti’ne ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı’na Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

Resmi Gazete’de yayınlandı

Resmi Gazete’de yayınlanan tezkerede şu ifadeler yer aldı:

12-13 Haziran 2023 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti’ne ziyarette bulunacağımdan, dönüşüme kadar Cumhurbaşkanlığı’na Türkiye Cumhuriyeti Anayasa’sının 106’ncı maddesi uyarınca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecektir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.