Konya’da bir kişi kız arkadaşını eve kabul etmeyen annesini hastanelik etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

1 Mayıs 2024 - 05:20

Konya’da bir kişi kız arkadaşını eve kabul etmeyen annesini hastanelik etti

Konya’da bir kişi kız arkadaşını eve kabul etmeyen annesini hastanelik etti
Son Güncelleme :

09 Haziran 2023 - 9:27

1230 Okuma

Konya’da eve davet ettiği kız arkadaşını kabul etmediği için oğlu tarafından darp edilen yaşlı kadın hastane tedavi altına alındı.

İHA

Konya’da feci olay…

Karatay ilçesi Şemsitebrizi Mahallesi’nde 32 yaşındaki M.S., beraber yaşadığı annesi 75 yaşındaki Y.S. ile kız arkadaşını eve almadığı için tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle M.S., annesini darp etti.

Yaşlı kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri yaşlı kadını darp edilmiş halde buldu.

Hastaneye kaldırıldı

Sağlık ekipleri darp edilerek yaralanan Y.S.’ye ilk müdahalesini yaparken yaşlı kadın ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Annesini darp eden M.S.’nin polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi için emniyete götürüldüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.