Isparta’da eğitimde fenalaşan Kara Harp Okulu öğrencisi, kurtarılamadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 20:51

Isparta’da eğitimde fenalaşan Kara Harp Okulu öğrencisi, kurtarılamadı

Isparta’da eğitimde fenalaşan Kara Harp Okulu öğrencisi, kurtarılamadı
Son Güncelleme :

09 Haziran 2023 - 9:26

1060 Okuma

Eğitim sırasında fenalaşan 22 yaşındaki Kara Harp Okulu öğrencisi Muhammed İsmail Karaağaç, tedaviye alındığı hastanede kurtarılamadı. Karaağaç’ın cenazesi, askeri törenle memleketi Erzincan’a gönderildi.

DHA

Isparta’da Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi’ne bağlı Sütçüler ilçesi Çandır Yazılı Kanyon bölgesindeki eğitim alanında Kara Harp Okulu öğrencisi Muhammed İsmail Karaağaç, eğitimde fenalaşıp, yere yığıldı.

Karaağaç, Sütçüler Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kurtarılamadı

Tedaviye alınan Muhammed İsmail Karaağaç, bugün saat 05.00 sıralarında doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Muhammed İsmail Karaağaç için Isparta Şehir Hastanesi morgunda askeri tören düzenlendi.

Cenaze töreni düzenlendi

Karaağaç’ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, törenin ardından Isparta Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ve askeri konvoy eşliğinde memleketi Erzincan’a gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.