Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Erdoğan’ın töreninden görüntüler paylaştı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 01:05

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Erdoğan’ın töreninden görüntüler paylaştı

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Erdoğan’ın töreninden görüntüler paylaştı
Son Güncelleme :

05 Haziran 2023 - 11:29

1690 Okuma

Ankara’daki törene katılan Maduro, “Kardeşim Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminin yeni aşaması çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti refah yolundadır” diye yazdı.

AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Göreve Başlama Töreni’ne katılan liderler arasında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro da vardı.

Maduro, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende hazır bulundu. Sonrasında ise törenden ve Türkiye’den görüntüler paylaştı.

Venezuela lideri, Twitter hesabından paylaştığı klipte, törenin yanı sıra Ankara ve İstanbul’dan görüntülere yer verdi.

Kardeşim Erdoğan…

Erdoğan’ın tören sırasında Devlet Başkanı Maduro’ya teşekkür ettiği cümleleri klipte gösteren Maduro, şu ifadeleri kullandı:

Venezuela ve Türkiye, hakların refahı ve ikili ilişkilerin daha da derinleştirilmesi için birlik içinde hareket ediyor.

Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminin yeni aşaması çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti refah yolundadır. Bağlılık, Egemenlik ve Demokrasi!

Videoda yer alan dikkat çekici görüntüler

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişinde eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılandığı görüntüleri takipçileriyle paylaşan Maduro, ayrıca Erdoğan’ın miting görüntülerini ve halkın sevinç anlarını klipte gösterdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.