Bolu’daki tavuk fabrikasında banda sıkışan işçi kurtarılamadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 07:59

Bolu’daki tavuk fabrikasında banda sıkışan işçi kurtarılamadı

Bolu’daki tavuk fabrikasında banda sıkışan işçi kurtarılamadı
Son Güncelleme :

02 Haziran 2023 - 8:53

1660 Okuma

Mesai saatleri içinde canlı tavuk kabul bölümünde çalışan Recep Semiz, banda sıkıştı. Olay yerinde can veren Semiz, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

İHA

Bolu’daki tavuk üretimi fabrikasında korkunç bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, fabrikada işçi olarak çalışan Recep Semiz (50), canlı tavuk kabul bölümünde bulunan banda sıkıştı.

Diğer işçilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Cesedini itfaiye çıkardı

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede olay yerinde hayatını kaybettiği tesit edilen Recep Semiz, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkartıldı.

Semiz’in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.