Şahan Gökbakar’dan Erdoğan destekçilerine aşağılama: Onların başka öncelikleri var | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 00:06

Şahan Gökbakar’dan Erdoğan destekçilerine aşağılama: Onların başka öncelikleri var

Şahan Gökbakar’dan Erdoğan destekçilerine aşağılama: Onların başka öncelikleri var
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2023 - 8:25

1610 Okuma

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, seçimi kaybetmelerinin sebebi olarak Cumhur İttifakı seçmenini suçladı. Gökbakar, “Dün gördüm ki yüzde 50 durumdan memnun. Başka öncelikleri var. Belki onlara yaşatılanlardan, belki inandırıldıkları yalanlardan, asla başka birisine güvenmiyorlar.” dedi.

 

Türkiye 14 Mayıs’ta seçimini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.51 oy oranı ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu mağlup etti.

Ancak yüzde 50 artı 1 oya ulaşılamadığı için seçim 2. tura kaldı ve seçmenler 28 Mayıs Pazar günü tekrar sandık başına gidecek.

Muhalif kesimde ise özellikle sanat dünyasında Kılıçdaroğlu’nu destekleyen kitle, suçlu aramaya başladı.

“Dün gördüm ki ülkemizde %50, inandırıldıkları yalanlardan dolayı başka birine güvenmiyor”

Kılıçdaroğlu’na desteğiyle bilinen oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhur İttifakı seçmenine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren yüzde 50’nin yalanlara inandırıldığını, başka öncelikleri olduğunu söyleyen Gökbakar’ın paylaşımı şu şekilde:

“Sevgili dostlar, ben özellikle son yıllarda hızlıca artan;

liyakatsizlik adaletsizlikeşitsizlikyandaş kayırmatekelci zihniyeteğitimsizlikyalan ve iftirayozlaşmasahtekarlıkyolsuzlukumutsuzlukutanmazlıkneşesizliközgürlüklerin kısıtlanmasıfarklılıklara saygısızlıkinsan hakları ihlalleriülkeyi terkeden genç beyinlerdünyadan ayrışmadış güçler safsatasıkörüklenen aşırı milliyetçilik değer yargıları kaybıçevre ve doğa katliamlarınefret dili ve kutuplaşmaekonomik çöküşkontrolsüz mülteci akınıpartileşen devletyükselen gericilikbaskı ve korku iklimigibi konulardan rahatsızım. Bu ülkenin güzel insanları için rahatsızım aslında. Çünkü bunların tek tük olduğu eşitliğin, adaletin, sevginin, birliğin, mutluluğun, üretmenin, paylasmanın, bolluğun, huzurun ve neşenin yüksek olduğu bir ülkeye layık insanlar olduğumuzu düşünüyorum. Bu toplumun sadece doğruyu görmesini ve aslında daha iyi yaşamanın hakkı olduğunu anlamasını istiyorum! İstiyorum daaa… Dün gördüm ki ülkemizde %50 bu durumdan memnun ya da böyle görmüyor. Başka öncelikleri var. Belki onlara yaşatılanlardan, belki inandırıldıkları yalanlardan, belki zor kazandığını kaybetme korkusundan, belki de farklı sebeplerden dolayı güvenmiyorlar asla başka birine…

Şahan Gökbakar'dan Erdoğan destekçilerine aşağılama: Onların başka öncelikleri var

“Geri kalan %50 ise motive oluyor ama daha fazla ne yapılması gerektiğini liderler dahi bilmiyor”

Seçmeni olduğu grubu da eleştiren Gökbakar şöyle dedi:

Geri kalan %50 ise

istekli ve umutlu şekilde her şeçim motive oluyor ama bundan daha fazla ne yapılması gerektiğini ve nasıl olacağını (liderler dahi) malesef çözemiyor, bilmiyor.

Peki ben biliyor muyum? Bir tek bildigim şey bu halkın heyecana, yeniliğe ve daha fazla çabaya ihtiyacı olduğu. Tamam da nasıl? Dur bakalım, kafam da var bişeyler. Siz de düşünün, sonra konuşalım. Hepinizi seviyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.