Muharrem İnce’den kumpas açıklaması | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:12

Muharrem İnce’den kumpas açıklaması

Muharrem İnce’den kumpas açıklaması
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2023 - 8:35

1930 Okuma

Muharrem İnce açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ’cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.”

KILIÇDAROĞLU: KİMSE MONTAJCILARA İNANMASIN

TELE 1 yayınına katılan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan da aynı konuda bir açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu, “Kimse montajcılara inanmasın. Tam tersine bu ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlıklarla mücadele etmek de her vatanseverin görevidir. Montajcılar, şunlar bunlar çıkarlar iftiralar atarlar, bir sürü şeyler söylerler. Türkiye’nin buradan çıkması lazım ve kesinlikle çıkaracağız. Bütün ahlaksız yapıları çıkaracağız, hepsini. Açığa çıkaracağız bunları.”

İNCE’YE ÇAĞRI

Sözcü Gazetesi’ne de konuşan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’yi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Şantajcılar ve montajcıların siyasetten sökülüp atılması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, İnce’ye de çağrı da bulundu.

CHP lideri, “Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden.” dedi.

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin bir açıklama da İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’dan geldi. Zorlu, Twitter hesabından, “Son günlerde sosyal medya aracılığıyla bazı kişi ve mahlas hesaplar üzerinden bir takım iddiaların ortaya atıldığı görülmektedir. Ancak bu iddiaların özellikle bir kısmının bel altı bir yönteme taşınarak insan haysiyetini ve onurunu aşağılayıcı bir seviyeye ulaşıyor olması Türk siyaseti açısından kabul edilebilir değildir” paylaşımında bulundu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.