Uşak’ta 2 aylık bebeğini 6’ıncı kattan attı! Anneni tedavisi sürüyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 14:53

Uşak’ta 2 aylık bebeğini 6’ıncı kattan attı! Anneni tedavisi sürüyor

Uşak’ta 2 aylık bebeğini 6’ıncı kattan attı! Anneni tedavisi sürüyor
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2023 - 15:52

1280 Okuma

Henüz nüfusa kaydetmediği 2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldüren annenin hastanede tedavisinin sürdüğü, bu nedenle de sağlıklı ifadesi alınmadığı için bebeğin babasının kim olduğunun tespit edilemediği öğrenildi.

İHA

Uşak’ta 3 Mayıs Çarşamba günü Uşak’ta Ünalan Mahallesi Cimcim Sokak üzerinde akıllara durgunluk veren olay yaşandı.

Ablasının evinde olan 24 yaşındaki D.A., psikolojik sorunları nedeniyle cinnet getirerek henüz nüfusa kaydettirmediği 2 aylık erkek bebeğini 6. kattan aşağı attı.

İhbarlar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Anne gözaltına alındı

Yapılan incelemelerin ardından bebeğin cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, anne D.A. ise ekiplerce gözaltına alındı.

Bebeğin babası araştırılıyor

Ayrıca yaşanılan sağlık sorunları nedeniyle hastaneye götürülen anne D.A.’nın sağlıklı ifadesi alınamadığı için henüz bebeğin babasının kim olduğu öğrenilmezken, tedavisi süren annenin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Uşak'ta 2 aylık bebeğini 6'ıncı kattan attı! Anneni tedavisi sürüyorUşak'ta 2 aylık bebeğini 6'ıncı kattan attı! Anneni tedavisi sürüyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.