Muğla’da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 15:55

Muğla’da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktı

Muğla’da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktı
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2023 - 16:46

1230 Okuma

Marmaris ilçesinde, polisin operasyonunda, 9 kişilik hafif ticari araçta 26 kaçak göçmen yakalandı. Organizatör olarak gözaltına alınan 30 yaşındaki sürücü Sinan Kıdtırak, tutuklandı.

DHA

Muğla’da Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Grup Amirliği’nin düzensiz göçmen kaçakçılığı ve yasadışı yollar ile yurtdışına çıkışları önlemeye yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Grup Amirliği ekipleri, bir grup kaçak göçmenin Yunan adalarına geçiş yapacağı bilgisine ulaştı.

Polis göçmenlerin içinde olduğu Sinan Kıdtırak yönetimindeki hafif ticari aracı, dün saat 21.30 sıralarında ilçe girişinde durdurdu.

26 göçmen yakalandı

Araçtaki aramada 16 Suriye, 6 Mısır, 3 Filistin ve 1 Fas uyruklu göçmen yakalandı.

Göçmen kaçakçısı gözaltına alındı

9 kişilik aracına 26 göçmeni bindiren Sinan Kıdtırak, gözaltına alındı.

Kaçak göçmenler işlemleri sonrası Muğla İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Tutuklandı

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sinan Kıdtırak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Muğla'da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktıMuğla'da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktıMuğla'da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktıMuğla'da 9 kişilik hafif ticari araçtan 26 kaçak göçmen çıktı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.