Aydın’da torbacı sevgilileri polis paketledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 01:33

Aydın’da torbacı sevgilileri polis paketledi

Aydın’da torbacı sevgilileri polis paketledi
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2023 - 8:37

1320 Okuma

Aydın’ın İncirliova ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen sevgililer, narkotik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

İHA

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre narkotik ekipleri, E.A. ile A.G. isimli sevgililerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Yapılan araştırmalar sonucunda operasyon için düğmeye basan narkotik ekipleri, şüphelileri kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Uyuşturucu ve para ele geçirildi

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, satışa hazır hale getirilmiş 570 gram metamfetamin maddesi, 3 adet ekstazi hap, uyuşturucu tartmada kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 22 bin 700 TL para ele geçirildi.

Ayrıca soruşturmayı derinleştiren narkotik ekipleri A.G.’nin aynı gece birçok şahsa uyuşturucu sattığını tespit etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından torbacı sevgililer adliyeye sevk edildi.

Aydın adliyesinde hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden E.A., savcılık ifadesinden sonra serbest bırakılırken, şüpheli A.G. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca iki sevgilinin 4 yıl önce de yine uyuşturucu ticareti yapmak suçundan birlikte yakalandıkları ve o tarihte tutuklandıkları bilgisine ulaşıldı.

Aydın'da torbacı sevgilileri polis paketlediAydın'da torbacı sevgilileri polis paketlediAydın'da torbacı sevgilileri polis paketledi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.