AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: İzmir, Fethi Sekin’i şehit edenlerin tam karşısındadır | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 21:59

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: İzmir, Fethi Sekin’i şehit edenlerin tam karşısındadır

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: İzmir, Fethi Sekin’i şehit edenlerin tam karşısındadır
Son Güncelleme :

30 Nisan 2023 - 8:36

1280 Okuma

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, “İzmir, Fethi Sekin’i şehit edenlerin tam karşısındadır, İzmir’de Hasan Tahsin’ler bitmez, Fethi Sekin’ler bitmez” dedi.

AK Parti’nin Büyük İzmir Mitingi’nde konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, her türlü vesayetin karşısında duran İzmir’in Adnan Menderes’in şehri olduğunu belirterek, işgal güçleri İzmir’e ayak bastığı zaman 15 Mayıs 1919’da Hasan Tahsin’in ilk kurşunu sıktığını hatırlattı.

“Atacağınız oyla PKK’ya güleryüz göstermiş olmayın”

İnan, şunları söyledi:

“O gün Hasan Tahsin’e doğrultulan silahlar bugün ülkemize bir kez daha yöneliyor. Ama unutuyorlar ki Hasan Tahsin’ler bitmez, Fethi Sekin’ler bitmez. Onlar güzel şehrimize, şaibeli, soru işaretleri olan adayları uygun görebilirler. Onlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türk askerlerine hakaret edenleri İzmir’e yakıştırmış olabilirler. Buradan Gündoğdu Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş hemşehrilerimize sesleniyorum. Burası kuruluşun ve kurtuluşun kenti şehri. Ne olur bunlar yüzünden atacağınız oyla PKK’ya güleryüz göstermiş olmayın. HDP, PKK’nın partisi. Doğrudan katil yönetiyor. Bunu, bu ülkede bilmeyen var mı? Kılıçdaroğlu, şu anda HDP ile ittifak içinde. Bunu da bilmeyen yok. Zaten her ortamda her anda deklare ediyorlar. Biz kimsenin tercihine karışmayız sorgulamayız ama tabloyu da açık açık herkese göstermek zorundayız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.