Afyonkarahisar’da tır ile ticari araç çarpıştı: 2 ölü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

14 Mayıs 2024 - 15:49

Afyonkarahisar’da tır ile ticari araç çarpıştı: 2 ölü

Afyonkarahisar’da tır ile ticari araç çarpıştı: 2 ölü
Son Güncelleme :

27 Nisan 2023 - 8:17

1190 Okuma

Kavşakta tırın çarptığı hafif ticari araç savrularak bir başka tıra daha çarparken, araçtaki 2 kişi de kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

DHA

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Suvermez Kavşağı’nda, Ç.Y. (82) yönetimindeki 03 HL 640 plakalı hafif ticari araç henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü H.İ.Y., yönetimindeki 42 ZR 480 plakalı tır ile çarpıştı.

Savrulan araç, başka bir tıra çarptı

Çarpışmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç önce M.G.’nin kullandığı 42 AAE 352 plakalı tıra çarptı, ardından orta refüje girip aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazanın ardından deyim yerindeyse can pazarı yaşanırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi.

Araçtaki 2 kişi de kurtarılamadı

Bölgeye gelen ekipler hurdaya dönen hafif ticari araçtaki sürücü Ç.Y., ile yanında bulunan B.Y.’yi (25) güçlükle araçtan çıkarıp ardından ambulanslar ile Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralanan şahıslar burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.