Mescid-i Aksa’da Ramazan Bayramı namazı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 10:22

Mescid-i Aksa’da Ramazan Bayramı namazı

Mescid-i Aksa’da Ramazan Bayramı namazı
Son Güncelleme :

22 Nisan 2023 - 9:24

1220 Okuma

200 binden fazla kişi, Müslümanların ilk kıblesi olan Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da bayram namazını kıldı.

Kudüs’teki Müslümanlar, Ramazan Bayramı’nın mutluluğunu yaşıyor.

Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesine çıkan yollar, Mescid-i Aksa’ya gitmek isteyen genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuklarla doldu.

Yollarda hem araç hem de insan trafiği oluştu.

Dolup taştı

İşgal altındaki Mescid’i Aksa’ya gelen 200 binden fazla Müslüman, Ramazan Bayramı namazını kıldı.

Namaz sonrası Aksa avlusunda toplanan Müslümanlar bayramı kutladı.

Kudüs’te Ramazan Bayramı’nın ilk saatleri şenlik havasında renkli görüntüler oluşturdu.

Mescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazıMescid-i Aksa' da Ramazan Bayramı namazı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.