Kastamonu’da bayram ziyaretinde yaşanan kaza can aldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:23

Kastamonu’da bayram ziyaretinde yaşanan kaza can aldı

Kastamonu’da bayram ziyaretinde yaşanan kaza can aldı
Son Güncelleme :

22 Nisan 2023 - 9:21

1500 Okuma

Kastamonu’da bayram ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin takla atması neticesinde 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

İHA

Kastamonu-Tosya karayolu Tarlatape köyü mevkiinde meydana gelen olayda, bayram ziyareti için Kastamonu’ya gelen ailenin bulunduğu 36 yaşındaki Mustafa K. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle takla attı.

1 ölü 4 yaralı

Kazada sürücü Mustafa K. ile aynı aileden 6 yaşındaki Mert T., 29 yaşındaki Sema K. ve 1 yaşındaki Umutcan K. yaralanırken, 9 yaşındaki Ebrar T. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Mustafa K., Mert T., Sema K. ve Umutcan K., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ebrar’ın cenazesi ise yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kastamonu'da bayram ziyaretine giden araç takla attıKastamonu'da bayram ziyaretine giden araç takla attıKastamonu'da bayram ziyaretine giden araç takla attıKastamonu'da bayram ziyaretine giden araç takla attıKastamonu'da bayram ziyaretine giden araç takla attıKastamonu'da bayram ziyaretine giden araç takla attı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.