İzmir’de uyuşturucu operasyonu: Taksi şoförü çok sayıda esrar ile yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 05:31

İzmir’de uyuşturucu operasyonu: Taksi şoförü çok sayıda esrar ile yakalandı

İzmir’de uyuşturucu operasyonu: Taksi şoförü çok sayıda esrar ile yakalandı
Son Güncelleme :

09 Nisan 2023 - 9:57

1050 Okuma

Güvenlik güçlerince ihbar üzerine yapılan operasyonda, ticari taksi sürücüsünün aracına ve evine operasyon düzenlendi. Satışa hazır uyuşturucu ile yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Yurt genelinde uyuşturucu ticaretine geçit verilmiyor.

Bu kapsamda yapılan operasyonlarda büyük bir başarı elde ediliyor.

Bunlardan biri de İzmir’in Bornova ilçesinde yaşandı.

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Şok Uygulama Timi (ŞUT) ekipleri, taksi şoförü İ.Y.’nin uyuşturucu madde sattığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Ele geçirilenler

Plakası belirlenen aracı durduran ekiplerin araçta yaptığı aramada satışa hazır 4 meşe esrar, 2 meşe esrar ve 12 adet sentetik hap ele geçirildi.

Tutuklandı

Ardından İ.Y.’nin adresine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada da 2 bin 2 adet sentetik ecza maddesi ve 84 adet ekstazi hap ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.Y., işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: Taksi şoförü çok sayıda esrar ile yakalandıİzmir'de uyuşturucu operasyonu: Taksi şoförü çok sayıda esrar ile yakalandı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.