Şanlıurfa’da cinayet! Vurduğu adamın başında bekledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 01:57

Şanlıurfa’da cinayet! Vurduğu adamın başında bekledi

Şanlıurfa’da cinayet! Vurduğu adamın başında bekledi
Son Güncelleme :

03 Nisan 2023 - 18:39

990 Okuma

Haliliye’de bi kadın sokak ortasında öldürdüğü şahsın başında polisi bekledi.

İHA

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesinde yaşanan olayda, isim henüz bilinmeyen bir kadın, 42 yaşındaki Ferdi Balıkan isimli şahsı sokak ortasında silahla vurdu.

Ağır yaralanan şahıs, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybetti

Burada tedavi altına alınan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

“Beni kocamdan etti”

Şahsı silahla vuran kadın, başında polisin gelmesini bekledi. Elinde silahla duran kadın, “Beni yuvamdan, kocamdan etti. Ben daha niye yaşıyorum.” diye bağırdı.

Olay yerine giden polis ekipleri, kadını gözaltına alarak emniyete götürdü. Kadının şahsı neden öldürdüğü ise henüz netlik kazanmadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.