Antalya’da depremzede aileden 3 kişinin öldüğü kaza anı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:49

Antalya’da depremzede aileden 3 kişinin öldüğü kaza anı

Antalya’da depremzede aileden 3 kişinin öldüğü kaza anı
Son Güncelleme :

01 Nisan 2023 - 9:50

1110 Okuma

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Alanya’ya yeni bir hayat için yola çıkan ailenin yaptığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

İHA

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeşilöz Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Gazipaşa’dan Alanya istikametine seyir halinde olan Sefa Cengiz idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Savrularak yağmur suyu kanalına giren otomobil, metrelerce sürüklenip takla attı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 kişi vefat etti

Ekipler, kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Ünzile Arık’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı araç sürücüsü Sefa Cengiz ile yolcu Bilge Cengiz, sevk edildikleri Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan Ayaz Cengiz ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayaz Cengiz’in hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Kahramanmaraş’tan geliyorlardı

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza yapan araçta vefat edenlerin, depremin merkezi Kahramanmaraş’tan geldikleri öğrenildi.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.