Şanlıurfa’da silahlı saldırı! Muhtar öldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 22:43

Şanlıurfa’da silahlı saldırı! Muhtar öldü

Şanlıurfa’da silahlı saldırı! Muhtar öldü
Son Güncelleme :

28 Mart 2023 - 10:26

1270 Okuma

Sebebi bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıya uğrayan muhtar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

İHA

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Sebebi bilinmeyen bir nedenle Kırbalı Mahalle Muhtarı Behçet Şenbayram evinin önünde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Silah seslerini duyan mahalleli durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralı hastaneye kaldırıldı

Olay yerine giden sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı muhtar Şenbayram’ı ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hayatını kaybetti

Şenbayram doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çalışmalar devam ediyor

Polis ekipleri, mahalle muhtarı Behçet Şenbayram’ı vuran kişi ya da kişilerin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.