TESK, EYT’nin sonuca ulaşmasını sevinçle karşıladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 10:33

TESK, EYT’nin sonuca ulaşmasını sevinçle karşıladı

TESK, EYT’nin sonuca ulaşmasını sevinçle karşıladı
Son Güncelleme :

29 Aralık 2022 - 17:32

1930 Okuma

Esnaf ve sanatkarların tepe örgütü TESK, EYT’nin şartlarının belli olması ve kısa zamanda hayata geçmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Emeklilikte Yaşa takılanlar (EYT) tüm kesimleri yakından ilgilendiriyor.

 

SGK ve Bağ-Kur’u da kapsayan EYT düzenlemesi ile ilgili görüş paylaşan TESK Başkanı Bendevi Palandöken emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili sorunun çözümünün sevindirici olduğunu belirtti.

2 milyon 250 bin kişi emekli olacak

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yaş sınırı olmadan yeni düzenleme ile birlikte 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağı Emeklilikte Yaşa Takılanlar meselesi çözüme kavuştu. Alınan bu kararın ülkemize, milletimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kararın alınmasında emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.