Ozan Zeybek, Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında paylaşım yaptı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 07:34

Ozan Zeybek, Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında paylaşım yaptı

Ozan Zeybek, Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında paylaşım yaptı
Son Güncelleme :

26 Aralık 2022 - 16:49

750 Okuma

8 yıldır komada olan Kenan Işık’ın arkadaşı, sosyal medya hesabından usta sanatçının son durumu ile ilgili bilgi paylaştı.

Usta sanatçı Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada dengesini kaybederek başını çarpması sonrasında ameliyata alındı.

 

4 saat süren ameliyat sonrasında Işık, hayati tehlikeyi atlatmış ancak komaya girmiş ve bir daha da çıkamamıştı.

 

67 yaşındaki Işık, o günden beri ailesinin yardım ve desteğiyle komada yaşıyor.

Arkadaşından sevindirici haber

Sevenlerini büyük bir hüzne sokan Işık’tan sevindirici bir haber geldi.

 

Usta sanatçı Işık’ın sağlığıyla ilgili son durumu arkadaşı Ozan Zeybek, sosyal medya hesabından paylaştı.

“Kenan Işık bıraktığınız gibi”

Ziyarete giden Ozan Zeybek, sosyal medyada yaptığı paylaşımda,“Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.